SDa Assistance start op 2 januari 2018

December 3, 2017

Op 2 januari 2018 gaat SDa Assistance van start!

 

Bent u een bedrijf en zoekt u een freelancer voor uw administratie? SDa Assistance biedt administratieve ondersteuning voor uw onderneming.

 

Ook gezinnen kunnen beroep doen op SDa Assistance. Hebt u het moeilijk om maandelijks de eindjes aan elkaar te knopen? Wil u sparen maar lukt het niet? Of wenst u een overzicht van uw inkomsten en uitgaven? Dan kan u op mijn hulp rekenen! U ontvangt ook persoonlijke coaching, tips & adviezen. 

Voor sommige gezinnen is de drempel net iets te hoog. Of ze hebben weinig tijd voor afspraken. Schrijf u dan in voor E-Coaching! U krijgt permanente ondersteuning via mail wanneer het u uitkomt. U hebt controle over uw eigen proces en werkt, via opdrachten, op uw eigen tempo.

Bij budgetcoaching draait het om tijdelijke hulp. Op termijn zal u zelf opnieuw de touwtjes in handen kunnen nemen. Lukt dit om één of andere reden toch niet? Geen probleem, SDa Assistance zoekt samen met u naar een oplossing.

 

Ik ondersteun ook mensen die recent hun partner verloren zijn door overlijden of echtscheiding. Deed uw partner de financiën en weet u niet waar te beginnen? Stap voor stap bekijken we samen hoe u uw financiën in de toekomst moet aanpakken.

Ook senioren die hulp nodig hebben kunnen bij SDa Assistance terecht.

 

Neem alvast contact op voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek!

0478/78.07.65 | sylvia@sda-assistance.com

 

Ik start op 2 januari 2018, maar u kan nu reeds een afspraak vastleggen!

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

© 2017. Proudly created with Wix.com